Hulp nodig? Stuur ons een bericht of bel ons: 050-5714242

NL Hosting Nieuws

Nieuw: de automatische probleemoplosser!

We hebben op onze supportafdeling de meest voorkomende problemen in kaart gebracht en gekeken naar slimme oplossing. Via het klantenpaneel kun je jouw domeinnaam, hostingpakket en DNS instellingen op meer dan 50 verschillende punten laten controleren. Waar mogelijk worden instellingen en fouten direct opgelost! Zo ben je bij problemen ook buiten openingstijden van onze helpdesk snel weer online!

Hoe vervelend is het als je ineens geconfronteerd wordt met een mailprogramma dat niet meer werkt, je website die ineens uit de lucht is of je DNS aanpassing niet helemaal goed is gegaan. En je zult zien: het gebeurd altijd buiten de openingstijden van onze helpdesk. Daar hebben we nu een oplossing voor: de automatische probleemoplosser!

Je website, mailboxen, hostingpakket en DNS instellingen controleren wij op meer dan 50 verschillende punten. Waar mogelijk passen we direct een oplossing toe, of geven je tips hoe je een probleem kunt oplossen. Je vindt de probleemoplosser in het klantenpaneel, in het blokje Probleemoplosser.

Geplaatst door: Joris

Geplaatst op: 16-10-2024
Laatste wijziging: 16-10-2024

Over NL Hosting

NL Hosting is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van domeinregistratie en webhosting. Door onze ruime ervaring en diversiteit aan klanten heeft NL Hosting altijd een passende oplossing voor jou. Of je nu alleen een domein wilt registreren of juist een volledige webwinkel op wilt zetten: bij ons ben je welkom! NL Hosting is een onafhankelijke webhoster die wordt geleid door techneuten met passie voor de techniek. Zo voldoen we voor 100% aan het gebruik van moderne internetstandaarden en zijn daardoor opgenomen in de Hall of Fame van Hosters op internet.nl!

Meer over NL Hosting